La orice comanda mai mare de 120 RON, primesti CADOU un suport numar pentru parcare temporara!

Livrare oriunde in tara 20 RON

comenzi@autocustom.ro / autocustom.ro@gmail.com

PRODUSE

Despre noi

 • Bine ați venit la autocustom.ro! Sunt Adrian, un pasionat de accesorii auto cu 5 ani de experiență în domeniu.

  Am început să lucrez cu accesorii auto încă din liceu, când am început să personalizez propria mea mașină. Mi-am dezvoltat pasiunea pentru acest domeniu și am decis să-mi fac cariera din ea. Am lucrat cu o varietate de clienți, ajutându-i să-și personalizeze sau să-și îmbunătățească mașinile.

  La autocustom.ro oferim o gamă largă de produse de calitate, inclusiv huse scaune auto,huse de volan, stergatoare si multe altele. Ne-am străduit să oferim cele mai bune produse la cele mai bune prețuri și suntem mândri să spunem că am primit recenzii pozitive de la clienții noștri mulțumiți.

 • Husele pentru scaunele auto sunt accesorii ideale pentru a proteja scaunele mașinii împotriva uzurii, zgarierelor și a petelor. Sunt realizate din materiale de calitate superioară, rezistente la uzura și la intemperii, astfel încât să ofere o protecție durabilă. Sunt ușor de instalat și pot fi îndepărtate și spălate pentru a menține curățenia în interiorul mașinii. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât să se potrivească cu design-ul interior al mașinii. Husele pentru scaunele auto sunt o modalitate ușoară și eficientă de a proteja investiția dumneavoastră în mașină și de a menține aspectul interior al acesteia ca nou.
 • Desigur, există și alte beneficii oferite de husele pentru scaunele auto. Unul dintre acestea ar fi confortul. Husele pentru scaunele auto sunt adesea fabricate din materiale moi și confortabile, ceea ce le face mai plăcute pentru șofer și pasageri atunci când stau pe ele.

  Alte beneficii ar fi protecția împotriva prafului și a petelor. Husele pentru scaunele auto pot fi ușor curățate și pot proteja scaunele împotriva petelor și a prafului acumulate în timp.

  Husele pentru scaunele auto pot, de asemenea, contribui la creșterea valorii de revânzare a mașinii. Dacă scaunele mașinii sunt în stare bună, acest lucru poate atrage mai mulți cumpărători potențiali și poate contribui la o valoare mai mare a mașinii atunci când este vândută.

  Husele pentru scaunele auto pot fi, de asemenea, personalizate. Puteți alege dintr-o varietate de modele și culori pentru a se potrivi cu design-ul interior al mașinii sau cu personalitatea dumneavoastra.